Fatih Terim'in Selçuk İnan için transfer kararı (Galatasaray Haber)

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk İnan'ın geleceği merak ediliyor.

FutbolArena - Galatasaray'da şampiyonluk yarışı devam ederken bir yandan da takımda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili alınacak kararlar merak ediliyor. Sarı kırmızılı takımda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolculardan biri olan Selçuk İnan için Fatih Terim'in kararı bekleniyor. Deneiymli teknik adamın, uzun yıllardır birlikte çalıştığı futbolcunun takımda kalmasını isteyip istmeyeceği merak ediliyor.

Galatasaray Haberleri: Selçuk İnan, Galatasaray'da kalacak mı?


Galatasarya'da 6 yıldır forma giyen ve fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle Trabzonspor'dan transfer edilen Selçuk İnan'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; son iki sezonda performansı düşen deneyimli futbolcuyla ilgili kararı teknik direktör Fatih Terim verecek. Terim'in takımda kalması adına rapor vermemesi durumunda Selçuk İnan ile yollar ayrılacak.

Galatasaray Haberleri: Douglas, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği futbolculardan biri olduğu belirtilen Douglas için sarı kırmızılı yetkililer harekete geçti. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Brezilyalı futbolcunun menajeri ile temasa geçen Galatasaray'ın prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Seneye maddi kriz yaşamamak için maliyeti düşük oyuncular arayan Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedeli olmayacağı için Douglas'ın transferi için yoğun çaba harcıyor. Brezilyalı futbolcunun da Sivasspor'un yaptığı teklifi kabul etmediği ve Galatasaray'a transfer olmak istediği iddia edildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri