Fatih Terim'in Mete Kalkavan'a söyledikleri

Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı maçın ardından Fatih Terim'in Mete Kalkavan ile ne konuştuğu merak ediliyordu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Atiker Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in mücadele sonrasında saha içerisine girerek hakem Mete Kalkavan'a yönelik sözleri merak ediliyordu. Terim'in sinirli görüntüsü ve söyledikleriyla ilgili Hürriyet Gazetesi'nde bir haber yer aldı.

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim, Mete Kalkavan'a ne dedi?


Hürriyet Spor Servisi'nden Adil Demirçubuk'un haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü, tahminlerin aksine Konya maçını değil, 27. haftadaki Ankaragücü-F.Bahçe karşılaşmasındaki Dirar-Pinto mücadelesini sordu. Dirar eğer o maçta kart görseydi derbide forma giyemeyecekti.

Terim'in Mete Kalkavan'a, "Bakın, temsilci de burada. Size hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum, bir tek soru soracağım. Ankaragücü maçında Dirar'a neden sarı kart göstermedin?"



FATİH TERİM MAÇ SONRASI NELER SÖYLEDİ?

"Hakemlerle ilgili konuşacak bir şey yok. Herkes ceza almamızı bekliyor zaten. Boşuna çanak tutmaya gerek yok. Bugün lider dönmek isterdik buradan. 4 maçı kazandığımız takdirde Allah nasip ederse şampiyon oluyoruz. Biraz daha zora soktuk. Zaten hep zor kazanıyoruz Bizden puan almanın mutluluk verdiğini görmek de hoş."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri