Fatih Terim'in kozları Gomis ve Mariano

Galatasaray bu sezonki en önemli maçlarından birine Alanyaspor deplasmanında çıkıyor. Fatih Terim'in bu maçta en önemli silahları Gomis ve Mariano olacak gibi görünüyor.

FutbolArena Detay - Galatasaray, Süper Lig'in 30. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Bu maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mariano ve Bafetimbi Gomis'e güvenecek.

GALATASARAY'IN GOL YÜKÜNÜ MARİANO VE GOMİS ÇEKİYOR

Galatasaray'da bu sezon 26 gol atan Bafetimbi Gomis, son 6 maçta da 9 gol ve bir asist olarak toplam 10 gole katkıda bulundu. Gomis, Süper Lig kariyerindeki ilk 28 maçta 31 gole katkıda bulunmuş durumda. 26 gol atan Gomis'in 5 de asisti bulunuyor.

Öte yandan Galatasaray'da son haftaların formda ismi Mariano sarı kırmızılı takımın gizli silahı konumunda. Galatasaray'ın oynadığı son 8 maçta 4 gole katkıda bulunan Mariano bu maçlarda 3 asist yaparken bir de gol attı.

İKİ TAKIM DA GOLCÜ

Öte yandan Alanyaspor'un Süper Lig'e yükseldiği geçen sezondan bu yana oynadığı 63 maçta toplam 213 gol oldu.

Hem çok gol atıp, hem de çok gol yiyen bir takım olan Alanyaspor'un iç sahada oynadığı son 24 maçta toplam 85 gol atıldı. Diğer tarafta Galatasaray, Fatih Terim'in gelişiyle birlikte 19 resmi maçta 45 gol attı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri