Fatih Terim'e Nagatomo müjdesi! Yazılı onay geldi

Akciğerine tüp takılan Yuto Nagatomo, göğüs cerrahlarının yazılı raporu ve onayı sonrasında Galatasaray idmanında yer aldı. Japon futbolcu, Konyaspor maçında kadroya alınacak.

FutbolArena Özel - 24 Ekim'de oynanan Schalke 04 maçında göğsüne gelen sert bir top sonrasında akciğer sönmesi teşhisi konulan Galatasaray futbolcusu Yuto Nagatomo, sahalara geri döndü.

Yuto Nagatomo iyileşti mi?


Akciğerine tüp takılan Japon futbolcu, göğüs cerrahlarının yazılı raporu ve onayı sonrasında Galatasaray antrenmanında yer aldı.

Nagatomo'nun operasyonunu yapan göğüs cerrahisi uzmanları sarı kırmızılı futbolcunun artık akciğerinde tüp yer almadığını ve sahalara çıkmasına engel bir durumun olmadığına dair Galatasaray Kulübüne yazılı rapor verdi. Japon sol bekin performansını sınırlayacak bir tehlike olmadığına vurgu yapıldı.

Nagatomo'nun futbol oynamasına engel bir durum kalmazken Teknik Direktör Fatih Terim, Japon sol beki yarın oynanacak Konyaspor maçı kadrosuna alacak.

Galatasaray'da sakatlıklarda son durum


Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu fiadelere yer verildi:

"Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmana koordinasyon çalışmasıyla başlandı. Daha sonra dar alan pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde çift kale dar alan oyunu oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak ve Yuto Nagatomo, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri