Flaş! Garry Rodrigues'in menajeri açıkladı! Transfer...

FutbolArena - Galatasaray’da bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Garry Rodrigues için menajerinden açıklama geldi.

1
alatasaray’ın yıldız oyuncularından Garry Rodrigues için transfer iddiaları konuşulmaya başladı.
2
Newcastle United’dan sonra Everton Kulübü’nün de takibe aldığı Garry Rodrigues’e olan ilgiyi menajeri Ceylan Çalışkan doğruladı.
3
Sezon başında Galatasaray’ın kapısını çalan Newcastle United, resmi teklif iletmiş ancak Sarı-Kırmızılı yönetim sıcak bakmamıştı.
4
Newcastle United’ın ardından Everton da transfer için takip ettiği oyuncular arasına aldı. Başarılı futbolcuyu scoutların izlemeye aldığı ve rapor tuttuğu ifade ediliyor.

5
Garry Rodrigues’i, İngiltere başta Almanya ve İspanya’da birçok takımın dikkatini çektiğini ancak kulüp ismi vermek istemeyen Ceylan Çalışkan "Avrupa’da çok sayıda kulüp Garry Rodrigues’i izliyor.
6
Fatih Terim’in gelmesi ile Rodrigues büyük bir çıkışa geçti. Rodrigues, Galatasaray’da çok mutlu. Önce şampiyonluk sonrada Şampiyonlar Liginde forma giyme hedefi var.
7
Şu anda Garry Rodrigues tamamen şampiyonluğa konsantre. Diğer tüm konular şu an değil transfer zamanında görüşülüp konuşulabilir.
8
Ancak belirtmek lazım Rodrigues’in Galatasaray’da Fatih Terim ile çalışmaktan büyük keyif aldığını ve özellikle hocanın özgüven aşısı ile geçmişe göre ayaklarının çok daha sağlam yere bastığını söylemeliyim" dedi.
9
Galatasaray’da Garry Rodrigues’in bu noktaya gelmesinde şüphesiz teknik direktör Fatih Terim’in rolü çok büyük... Sarı-kırmızılı takımın başına geçer geçmez Tudor döneminde parlayamayan Rodrigues’i ön plana çıkaran Terim, önem sıralamasında bu futbolcuyu ilk sıraya koymuştu.
10
Rodrigues, Igor Tudor döneminde görev bulduğu 1003 dakikada 1 gol 3 asist yaptı ama Terim’in gelişiyle birlikte resmen coştu.Fatih Hoca yönetiminde 7 lig maçına çıkan Rodrigues, 573 dakikada 4 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...