Fatih Terim'den orta sahaya Younes Belhanda ayarı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor yenilgisi sonrasında karşılaşma boyunca dirençsiz kalan orta saha mevkiinde büyük değişikliğie gidiyor.

FutbolArena - Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta karşılaşması olan Sivasspor mücadelesinde çöken orta sahada sistemi değiştiriyor. Fatih Terim ayrıca Faslı yıldız Younes Belhanda'yı ilk 11'e sürmeyi hedefliyor.


Fatih Terim'den orta sahaya Younes Belhanda ayarı


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor yenilgisi sonrasında karşılaşma boyunca dirençsiz kalan orta saha mevkiinde büyük değişikliğie gidiyor. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçında orta alanda yaşanan büyük sıkıntıya çözüm bulmaya çalışıyor. Tecrübeli hocanın öncelikle 4-2-3-1'den vazgeçerek, 4-3-3'e dönmeyi düşündüğü belirtiliyor.

ORTA ALANDA KİLİT İSİM YOUNES BELHANDA

Fatih Terim'in orta üçlüde Selçuk İnan'ı 6 numara, Belhanda ve Tolga'yı ise 8 numara olarak kullanmayı düşündüğü ifade ediliyor. Bu sistemin nasıl bir sonuç vereceğinde ise Belhanda'nın göstereceği performans kilit bir rol oynayacak. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.


Younes Belhanda, Galatasaray'da kaç gol attı?


Devre arası transfer döneminin bitmesine bir hafta kala harekete geçen Werder Bremen'in de bu transfer için çok istekli olduğu ve kısa süre içinde Galatasaray'a resmi teklif ileteceği belirtildi. Sezon başında 8 milyon Euro'ya Dinamo Kiev'den transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri