Fatih Terim'den Muğdat Çelik ve Ömer Bayram kararı

Galatasaray'da istenilen performansı veremeyen Ömer Bayram ve Muğdat Çelik ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

FutbolArena - Galatasaray'dagözden düşen ikili yerine alt yapıdan yetişen genç isimlere yer verilecekle yollar sezon sonunda ayrılacak. Sarı kırmızılılarda sezon başında Akhisarspor'dan kadroya dahil edilen Ömer Bayram ve Muğdat Çelik, Galatasaray'da forma giydikleri ilk sezonda gösterdikleri performansla sınıfta kaldı.

ÖMER BAYRAM VE MUĞDAT ÇELİK İLE YOLLAR AYRILIYOR

Emre Taşdemir'in kadroya katılması ile sol bekte 3.oyuncu konumuna düşen Ömer Bayram ve opsiyonlu sözleşmeye imza atan Muğdat Çelik ile Mayıs ayı sonunda yollar ayrılacak. İstenilen düzeye çıkamayan Ömer Bayram ve Muğdat'a katkılarından ötürü teşekkür edilip sezon sonunda teknik heyetin alt yapıdan yetişen oyunculara yer açmak istediği öğrenildi.

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim'in göndereceği futbolcular


Gelecek sezon takımın maliyetini düşürmeyi ve gençleştirmeyi hedefleyen Fatih Terim'in gönderilecek isimlerle ilgili kararını verdiği iddia edildi. Fanatik'te yer alan habere göre Fatih Terim'in kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru ile Badou Ndiaye'yi takımda düşünmediği belirtildi. Deneyimli teknik adamın ayrıca Fernando ve Mariano'yu da göndermek istediği iddia edildi. Fatih Terim, Kostas Mitroglou'nun ise yeni sezonda birinci santrfor olmasını planlıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri