Fatih Terim'den motivasyon toplantıları!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de kalan 7 hafta için futbolcularını şampiyonluğa motive etmeye çalışıyor.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'den takımına Gençlerbirliği ve şampiyonluk adına kritik uyarılar geldi.

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Başkent ekibinin kümede kalma mücadelesi vermesi nedeniyle karşılaşmanın çetin ve zorlu olacağına dikkat çeken Fatih Terim, sarı kırmızılı takımla hem toplu hem de bireysel motivasyon toplantıları yapmaya başladı.

Hafta içinde Galatasaray takımını daha da kenetlemek adına yemek düzenleyen Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının şampiyonluk adına önemini anlatıyor.



GENÇBİRLİĞİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Gençlerbirliği için de bu maç son derece önemli. Ligde küme düşme hattından kurtulmak isteyen Gençlerbirliği de bu maça özel olarak hazırlanıyor.

Pazartesi akşamı Ankara'da Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği maç hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyona hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra dar alanda top kapma çalışması yaptı.

Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan dar alan ve tam saha taktik çalışma ile son buldu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri