Galatasaray'da sistem değişti! Fatih Terim'in son kararı
FutbolArena Özel - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Kayserispor’u 3-0 mağlup etti.
1

Galatasaray’da sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı üzerine Kayserispor yapılan sistem değişikliği Teknik Direktör Fatih Terim’den tam not aldı.
2

Terim, sahaya sürdüğü 3’lü defans formatında takım savunmasının performansını başarılı buldu.
3

Serdar, Ozan ve Maicon’ın defansta iyi işler imza attığını belirten tecrübeli teknik adam Kayseri’de yaptığı bu sürpriz taktiksel değişimde ısrarcı olacak.
4

Tecrübeli teknik adam özellikle 3 stoperle birlikte Galatasaray’ın rakibe pozisyon vermemesini başarılı bulurken hücumda milli takım arasından sonra oynanacak karşılaşmalarda 3-5-2 dizilişini sürdürecek.
5 FATİH TERİM, KAYSERİSPOR’U BOŞ GEÇMİYOR

Fatih Terim’in Galatasaray’da görev yaptığı ilk iki dönemde (1996-2000 ve 2002-2004 yılları arasında) Süper Lig’de olmayan Kayserispor, Terim’in 3. ve 4. dönemlerinde tecrübeli teknik adamın 6 kez rakibi oldu.
6

Galatasaray bu dönemlerde oynadığı hiçbir maçta Kayserispor’a puan kaybetmedi.