Fatih Terim'den Fenerbahçe'ye: 'Rakip değiliz, rütbemiz farklı"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamaların ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal'a göndermede bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Ersun Yanal'a flaş gönderme! Deneyimli teknik adam bu sezon oynanan Çaykur Rizespor maçının ardından Ali Koç ile Ersun Yanal'ın açıklamalarına gündem yaratan sözlerle yanıt verdi.

Fatih Terim kendisine ait instagram hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"ŞOV YAPMAYA KALKIYOR"

Kulüp pasaportlu, ayarı kaçmış birkaç yorumcu çıkıp hadsizce emeğinizi karalıyor. Bir kulüp başkanı günahınızı alıyor. Camiasını tatmin etmek için şov yapmaya kalkıyor. Teknik adamı, oyuncusu kendi hatasının faturasını bize kesmeye kalkıyor. Biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne rütbemiz de farklı.



"HEPSİNE GEÇMİŞ OLSUN"

Hak yiyip, gak diyenlere gecemizi gündüzümüze karşıtırıp inancımızı daha çok arttıranlara tekrar geçmiş olsun. Şu anda içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı arttırmak istemiyorum. Allah herkese önce vicdan rahatlığı, sonra huzur versin.

FATİH TERİM'İN TÜM AÇIKLAMALARI

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri