Fatih Terim'den Emre Mor'u ikna eden sözler

Galatasaray'da gündem Emre Mor transferi. Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, Emre Mor transferi için yoğun mesai harcıyor.

FutbolArena - Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, İspanya'nın LaLiga takımından Celta Vigo'da forma giyen milli futbolcu Emre Mor'u sarı kırmzılı formayı giymeye ikna etti. Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da.


Galatasaray'ın Emre Mor transferinde sıcak gelişme


Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, Emre Mor transferi için yoğun mesai harcıyor. Fatih Terim, Emre Mor'u ikna ederken yönetim İspanyol ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Fotomaç Gazetesi'nin iddiasına göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ı çalıştırırken vitrine çıkardığı Emre Mor'u şimdi de Cimbom'a kazandırmak üzere.

Tecrübeli hoca, her fırsatta Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklayan hatta kendisini Fenerbahçe'ye getirmek istediği için menajeriyle sözleşmesini fesheden Velta Vigo'lu futbolcuyu büyük ölçüde ikna etti. Celta'nın sportif direktörü Minambres'in izniyle Emre'yi arayan Terim 20 yaşındaki futbolcuya şunları söyledi;

''1,5 YIL BİZİMLE KAL SÜPER YILDIZ OLABİLİRSİN''

"Dortmund'a gitmeni ben istedim. Türkiye'ye dönmemeni, Celta'yı tercih etmeni yine ben tavsiye ettim. Çok yeteneklisin ama çalıştığın teknik direktörler seni anlamıyor. 6 ay veya 1.5 yıl bizimle kal. Burada süper yıldız olabilirsin, değerini de katlarsın" Bu sözlerden etkilenen Emre, Galatasaray'a sıcak bakmaya başladı.

Terim, Minambres'e de, "Emre'yi bana verin onu bir üst kademeye çıkarayım. Böylece 1.5 yıl sonra 35-40 milyon euro'luk bir futbolcunuz olur" dedi.


Galatasaray'ın gözdesi Emre Mor kimdir?


Borussia Dortmund'dan Celta Vigo'ya transfer olan milli futbolcu Emre Mor, bu sezon La Liga'da oynadğı 11 maçta 1 gol attı. Genç futbolcu toplamda ise 14 resmi maçta 1 gol kaydetti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri