Galatasaray'ın Aziz Behich teklifi belli oldu! İşte o rakam
FutbolArena - Galatasaray’da sol bek arayışları aralıksız devam ediyor.
1

Juventus’tan Kwadvvo Asamoah ve Marsilya’dan ayrılan Patrice Evra konusunda görüşmeler sürüyor.
2

Sarı-kırmızılı Yönetim, Teknik Direktör Fatih Terim’in sol bek talebini kampa yetiştirmek için de bazı alternatiflerle görüşmelere başladı.
3

Bursaspor’un başarılı oyuncusu Aziz Behich için Yeşil-Beyazlı yetkililerle konuşan Sarı-Kırmızılılar, 2.5 milyon euroluk teklifini ileterek beklemeye geçti.
4

Trabzonspor’un da gündeminde olan 27 yaşındaki Avustralyalı için Bursaspor 4 milyon euro bonservis bedeli istedi. Görüşmelerin süreceği belirtiliyor.
5

Başarılı oyuncuyla FBahçe’nin ilgilenmediği öğrenildi. Kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aziz Behich, yönetimle yaptığı toplantıda "Benim daha büyük hedeflerim var.
6

Bu nedenle takımdan ayrılmak istiyorum. Dünya Kupasında Avustralya MilliTakımı ile göstereceğim performanstan sonra buradan ayrılmam daha zor olacak. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum" dediği vurgulandı. (Akşam)