Fatih Terim'den Beşiktaş derbisi mesajı: 'Şansla işimiz yok!'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçının ardından konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 25. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"İLK YARIYA AYRI PARANTEZ AÇMAMIZ LAZIM"

Açıkçası düşüncemiz ve planımızla, oyun kalitemizle ilk yarıya ayrı bir parantez açmak lazım. 1-4, 1-5 girebilirdik ilk yarıya. İyi irdelenmesi lazım. Benim için önemli. Sivasspor güçlü ve evinde önemli bir takım. Ona rağmen ilk 10 dakikayı yediğimiz golle birlikte kenara bırakacak olursak, ortaya koyduğumuz performans, oyun kalitesi, oyun kontrolü planımıza, programımıza, düşüncemize uygun oldu. Ancak maalesef istediğimiz gibi bir sonuç olmadı.

"2 PUANIMIZA YAZIK OLDU"

Bugün çok zor çıkabileceğimiz düşünülen bir maç bizim için en kolay maçlardan biri olabilirdi. Bu sonucu hak etmediğimize inanıyorum. Hakikaten iki puanımıza yazık oldu. Ben bugünkü skoru hak etmediğimizi düşünüyorum. Hakikaten 2 puan kaybımıza yazık oldu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAKKINDA

"Beşiktaş önemli bir rakibimiz. Kendi evimizde ağırlayacağız. Arkasından da bitmeyecek. Zoru geçtiğiniz zaman mutlu sona ulaşabiliyorsunuz. Şansla bir işimiz yok, oynamamız lazım."

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri