Fatih Terim'den Belhanda'ya Fenerbahçe uyarısı (GS Haberleri)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesinde Younes Belhanda ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kadiköy'de Fenerbahçe ile zorlu bir 90 dakika mücadeleyesi verecek. Galatasaray'da sezonun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe derbisinde önce Soldado daha sonra Jailson ile ikili münakaşaya giren Younes Belhanda'ya özel uyarı geldi.


Fenerbahçe - Galatasaray derbisi haberleri


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fenerbahçe derbisine hazırlıyor. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Fatih Terim'in en çok üstüne düştüğü futbolcunun da Younes Belhanda olduğu öne sürüldü.

''SON DÜDÜK ÇALANA KADAR SAHADA GÖRMEK İSTİYORUM''

Sezonun illk yarısında yaşanan olayların içerisinde yer alan Younes Belhanda'ya Fatih Terim'den Fenerbahçe taraftarı uyarısı geldi. Fatih Terim'in Belhanda ile yaptığı özel görüşmede: ''İlk maçtaki gibi senin üzerine oynayacaklar. Senin son düdük çalana kadar sahada kalmanı istiyorum. Maç boyunca sakin ol, kimseye kulak verme, sadece işini yap'' dediği kaydedildi.


Fenerbahçe maçı öncesi idman taraftara açık olacak mı?


Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe derbisi ve bu sezon ise Beşiktaş maçları öncesinde yaptığı taraftara açık antrenman uygulamasına bu kez başvurmayacak.

Cumartesi günü yapılacak son antrenmanda taktiksel çalışmalara imza atıp tam konsantrasyon ile hazır şekilde Kadıköy'e çıkmak isteyen Galatasaray, son çalışmasını basın- taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri