Fatih Terim'den Belhanda kararı! Oynayacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde ilk 11'inde karar vermekte zorlanıyor.

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın ilk yarıda kullandığı dar rotasyonunun ardından Fatih Terim, Türkiye Kupası ve devre arası hazırlık maçlarında, ilk 11'in dışında kalan oyuncuları kazanma yoluna gitti. Selçuk İnan'dan yüksek performans alan ve son maçta Eren Derdiyok'un iki golüyle gülen Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde tatlı bir kararsızlık içinde.


Galatasaray - Osmanlıspor maçı ilk 11'i


Galatasaray'ın Osmanlıspor maçı öncesi yaptığı son taktik idmanında Fatih Terim bazı pozisyonlarda kimlere görev vereceği konusunda karar vermekte zorlandı.

Kayserispor maçında formda bir görüntü çizen forvet arkası üçlüsü Yasin - Feghouli ve Garry Rodrigues'i bu idmanda da ilk 11'de değerlendiren Fatih Terim, orta ikilide de Ndiaye ve Selçuk İnan ikilisine görev verdi. Bu durumda Kayserispor maçında yedek kalan Belhanda, Osmanlıspor karşısında da yedek oturabilir. Terim, Belhanda'yı taktik idmanın büyük bir bölümünde yedek takımda denedi.

FORVETTE KARARSIZ

Fatih Terim'in taktik idmanda en çok kararsızlık yaşadığı bölge ise santrfor bölgesiydi. Terim Gomis ve Eren'e yarı yarıya ilk 11'de şans verdi.

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Selçuk, Ndiaye, Rodrigues, Feghouli, Yasin, Gomis


Galatasaray - Osmanlıspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Süper Lig 2017/2018 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 38 puan 17 averaj ile 2. sırada yer alan Galatasaray, 18 puan -8 averaj ile 14. sırada yer alan Osmanlıspor FK ile karşı karşıya geliyor. 52.652 kişi kapasiteli Türk Telekom Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Bu maç Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Öte yandan Galatasaray - Osmanlıspor maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

GALATASARAY - OSMANLISPOR CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri