Fatih Terim'den basın toplantısında Ali Koç'a cevap

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile golsüz berabere kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Club Brugge 0-0 Galatasaray Fatih Terim maç sonu açıklamaları


"DAHA İYİ OLACAĞIMIZIN SİNYALİNİ VERDİ TAKIM"

Kazanmak isterdik. Bence keyifli bir maç oldu. Gün geçtikçe daha iyi olacağımız sinyalini verdi takım. Şampiyonlar Ligi'nde dış sahada kaybetmemek önemli. Kazansaydık daha iyi olurdu ama sonuç itibariyle avantajlı dönüyoruz. Bundan sonra kendi evimizde oynuyoruz. Beraber oynadıkça her geçen gün daha iyi olacağımız düşüncesindeyim.

"GRUBU İLGİNÇLEŞTİRMEK İÇİN BİZİM DE BİR ŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM"

İç sahada Türk Telekom Stadı'nda milyarlık bütçelere sahip iki takım gelecek. Bu grubun ilginç olacağını söylüyorum. O ilginçliği yaşayabilmek için bizi bir şeyler yapmamız lazım. Oynanmayan maçın neticesini favori olarak kağıt üstünde söyleyebiliriz ama oyunda neler olacağını Allah bilir. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 50.000 seyircimizle beraber rakipler adına kolay olmayacağını düşünüyorum.

ALİ KOÇ'A CEVAP

Fatih Terim basın toplantısında Ali Naci Küçük'ün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarıyla ilgili gelen sorusuna ise, ""Avrupa futbolunun en büyük organizasyonunda burada olmayanlarla ilgili konuşmayın, konuşmayalım isterseniz. Sicilin, nüfusla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz. Kimin ne dediğine bakacağız. Değerse, cevabını veririz." yanıtını verdi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri