Fatih Terim'den Aykut Kocaman ve Konyaspor'a gönderme

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 30. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"HOŞUMUZA GİTMEYEN BİR SKOR"

"Beklemedediğimiz ve hoşumuza gitmeyen bir skor bu. Beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Rakip oynatmama adına baya mücadele etti ama biz bunu kırmalıydık. Böyle maçların kırılma noktası acağınız bir gol gelmeli. Fırsatlar geldi ama kullanamadık."

"BİZE KARŞI PUAN ALMANIN VERDİĞİ MUTLULUĞU GÖRMEK HOŞ"

"Hakemlerle ilgili konuşacak bir şey yok. Herkes ceza almamızı bekliyor zaten. Boşuna çanak tutmaya gerek yok. Bugün lider dönmek isterdik buradan. 4 maçı kazandığımız takdirde Allah nasip ederse şampiyon oluyoruz. Biraz daha zora soktuk. Zaten hep zor kazanıyoruz Bizden puan almanın mutluluk verdiğini görmek de hoş."

"HAYATIM BOYUCA TAKIMLARIMI BERABERLİK İÇİN OYNATMADIM"

"Hayatım boyunca takımlarımı beraberlik için oynatmadım. Hayatım boyunca böyle bir cümle de kurmadım. Sadece maçın son anlarında 'Kazanamıyorsan, kaybetme' dedim. Ama kazanamıyorsan! Büyük takım hocası zaten böyle bir şey demez."

Fatih Terim, kaybedilen puanların hiçbir zaman avantaj olmayacağını vurgulayarak, “Beraberlik beni mutlu etmez. 90'larda Milli Takım antrenörüyken şunu söyledim, kazanamıyorsan kaybetme ama kazanamıyorsan. Çünkü o dönemler kazanamayıp, oyunun disiplininden kopup berabere bitirdiğimiz zaman üzüleceğimiz maçlara dahi mağlup olmuştuk. Şuradan lider dönmek varken beraberliğe nasıl seviniriz. O bizim tarzımız olmadı. Beraberlik öyle bir beraberliktir ki sizi şampiyon yapar, seviye atlatır, itirazım yok. Ama orada bile kazanmayı amaçlamak benim felsefem. Büyük bir avantaj kaybettiğimiz gerçek ama hiçbir şey kaybetmediğimizde bir gerçek. Sadece şu anda odak noktası bizim dört maçı kazanmamız üzerine ama biz kazanmak mecburiyetinde olduğumuz kadar rakiplerimizde kazanmak mecburiyetinde. Bu zorluğu aşacağız, aşmak zorundayız. Aşacağımıza da inanıyorum" şeklinde konuştu.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri