Fatih Terim kaç maç ceza alacak? TFF talimatları ne diyor?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "saldırı" ve "tedbire uymama" nedenlerinden dolayı PFDK'ya sevk edildi. Peki Fatih Terim kaç maç ceza alacak.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek ligde 22. kez şampiyonluğa ulaştı. Mücadelede sarı kırmızılıların teknik direktör Fatih Terim ile Başakşehir yedek kulübesi arasında yaşanan gerginlik karşılaşmaya damga vurmuştu. Fatih Terim, "saldırı" ve "tedbire uymama" nedenlerinden dolayı tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Peki Fatih Terim kaç maç ceza alacak?


Galatasaray Haberleri: Fatih Terim, PFDK'dan kaç maç ceza alacak?


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir yedek kulübesinden Orhan Ak ve Robinho ile yaşadığı gerginlikler sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderilmişti. Deneyimli teknik adam "saldırı" ve "tedbire uymama" nedenlerinden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

TFF talimatlarına göre "saldırı" hareketinin cezası 5 ila 10 maç men, "Tedbire uymama" hareketinin cezası ise 4-12 maç men olarak gösteriliyor. Fatih Terim'e her iki suçun alt limitinden ceza verilmesi halinde toplamda 9 maç ceza verilmesi öngörülebilir.

ÜMİT DAVALA VE ORHAN AK KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala da sportmenliğe aykırı hareketten dolayı 1-3 maç arası, tedbire uymama hareketinden dolayı da 4-12 maç ceza alacak. Talimatlara göre Ümit Davala'ya en az 5 maç ceza verilmesi bekleniyor. Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak ise sadece sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği için 1-3 maç arası ceza alacak.

İŞTE TFF TALİMATLARINDAKİ O MADDELER



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri