Fatih Terim, Galatasaray anlaşması sonrası TFF'den tazminat alacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kısa süre önce görevine son verilen Fatih Terim, TFF'ye 3.5 milyon Euro değerinde alacağı nedeni ile tazminat davası açmıştı.

FutbolArena - Galatasaray'da dörcüncü Fatih Terim dönemi resmen bügün başlayacak. Tecrübeli teknik direktör dün gece geç saatlere kadar Galatasaray Başkanı Durusn Özbek ile görüşerek her konuda anlaşma sağladı ve yeniden Florya'nın anahtarını aldı.


Fatih Terim, TFF'ye açtığı davayı geri çekiyor


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kısa süre önce görevine son verilen Fatih Terim, TFF'ye 3.5 milyon Euro değerinde alacağı nedeni ile tazminat davası açmıştı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray ile anlaşana Fatih Terim bu davadan vazgeçiyor.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURMUŞ, İHTAR ÇEKMİŞTİ

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Fatih Terim'in Türkiye Futbol Federasyonu'na açtığı tazminat davasından vazgeçmesi bekleniyor. Milli Takım'daki görevine son verilen tecrübeli teknik adam, tazminatı ödenmediği gerekçesiyle hukuki yollara başvurmuştu. Fatih Terim'in resmen işbaşı yapmasının hemen ardından davayı geri çekmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri