Fatih Terim çok sinirlendi! 'Bitse de gidelim gibilerdi'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tuzlaspor mağlubiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Teknik Direktör Fatih Terim maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"MAĞLUBİYETİ HAK ETTİK"

Tuzlaspor çok iyi oynadı ve mücadele etti. Maçın özeti bu. Mağlubiyeti hak ettik.

"BU FORMAYI VERMELELİLER"

Şans verdiğim oyuncular Kendileri sahaya çıktıkları zaman bu formayı vermeleliler. Onlar, formayı alma niyetinde olmadıklarını gözlemledim. Daha iyi performans beklerdim onlardan. Bu kadar gol kaçırdık da, böyle oynadık da diyecek bir durum yok. Sadece Tuzla'yı tebrik etmek lazım. Kupalarda böyle sürprizler olur. Bakalım ikinci maça.

"90 DAKİKA GEÇSİN, BİTSİN GİBİ OYNADILAR"

Esas önemli olan konu, şans verdiğim oyuncuların parmağını gözüne sokmalarını isterdim. Ben yedek oturacak oyuncu değilim demelerini isterdim. Maalesef. Sahanın en iyisi Emin Bayram'dı. Diğerleri 90 dakika bitsin de geçsin gibiydi.

"ÖZELLİKLE 5-6 KİŞİ"

5-6 kişi özellikle keşke şanslarını iyi değerlendirseydi. Böyle bir durumun bahanesi olmaz. Forma verdiğim oyuncuların bu formayı çıkarmamasını isterdim. Sezon sonuna kadar da bana o formayı vermeyi mecbur etmelerini isterdim. 'Ya hocam bu formayı niye verdin diyecek bazı oyuncular" vardı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri