Fatih Terim Cengiz Ünder'i istedi! Galatasaray yönetimden transfer atağı

Galatasaray'da transfer çalışmaları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Cengiz Ünder için düğmeye bastı.

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder bir kez daha gündeme geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'i istediği ve transfer komitesinin de İtalya'ya bir çıkarma yapacağı konuşulmaya başladı.

Galatasaray'da Cengiz Ünder transferi ne durumda?


Fanatik'in haberine göre, 13.5 milyon Euro'ya transfer olduğu Roma'da şu ana kadar beklediğini bulamayan Cengiz'in de, Galatasaray'da kiralık oynama düşüncesine sıcak baktığı öğrenildi. İtalyan kulübünü ikna etmek için, 20 yaşındaki futbolcuya belirli sayıda maç için ilk 11 garantisi verileceği de gelen haberler arasında.

Cengiz Ünder, Roma'da kaç maç forma giydi?

Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 8 resmi maçta 316 dakika forma giyebildi ve bu maçlarda skor üretemedi. Cengiz Ünder'in Başakşehir'le geçen sezon sergilediği performans ise 43 maçta 9 gol ve 7 asist olmuştu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri