Fatih Terim: 'Bu Arda adamın kalbine de, gönlüne de girer'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın Başakşehir maçı öncesi gelip elini öpmesi hakkında konuştu.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybetti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile Arda Turan'ın maç öncesi bir araya gelmesi geceye damga vurdu. İkili arasındaki buzlar erirken, Arda Turan, Fatih Terim'in elini öptü.

Fatih Terim'den Arda Turan açıklamaları


Fatih Terim basın toplantısında Arda Turan'ın Başakşehir maçı öncesi gelip elini öpmesi hakkında konuştu. Arda Turan sorusu üzerine Fatih Terim, "Evlatlar bazen kızdırıyor, bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. O eski Arda'yı görür gibi oldum. Ben de çok duygulandım. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer." ifadelerini kullandı.

"AÇIKÇASI ÇOK ŞAŞIRDIM"

Terim, "Açıkçası ben çok şaşırdım. Beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Ama benim bıraktığım, benim yetişmesine katkıda bulunduğum Arda bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer gönlüne de girer. O gün o söylemimi hakkediyorsa bugün de bu söylemimi hakkediyor" dedi.

ARDA TURAN ISLIKLANDI

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan, eski takımı Galatasaray'a karşı forma giydi. Mücadeleye yedek başlayan Turan, 87. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna dahil oldu. 32 yaşındaki futbolcu oyuna girdiği sırada sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

TÜMER METİN (TRT SPOR): "BU FOTOĞRAF ARDA'YI OLGUNLUK, FATİH HOCAYI BİLGELİK MAKAMINA OTURTUR"

Bu fotoğraf Fatih hocayı bilgelik, Arda Turan'ı olgunluk makamına oturur. Ben mutlu oldum. Baba oğul arasında bu tür kavgalar, sürtüşmeler ailede bile oluyorken, bu kadar yüksek tansiyonlu işi icraat edenlerin arasında da mutlaka olur. İkisinin nasıl yola çıktıklarını ve neler yaşadıklarına çok iyi şahit olan biriyim. Ben mutlu oldum. Umarım daha da güçlenir. Öbür türlüsünün kimseye faydası yok.


Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri