Fatih Terim: "Beşiktaş derbisi sonrası konuşma sebebim..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrasında basın toplantısındaki açıklamaları hakkında konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, GS TV'ye gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Beşiktaş derbisi sonrasında çok konuşulan basın toplantısı hakkında da açıklama yaptı.


Fatih Terim'in Beşiktaş derbisi sonrası basın toplantısı (VİDEO)


Beşiktaş derbisinden sonra basın toplantısındaki açıklamaların sebebi olarak o gün belirsiz bir ortam olduğunu söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş maçından sonra bir konuşma yaptım. O sürede sakatı, cezalısı olmayan ve son 10 maçını kaybetmemiş bir takım olarak ilk kelamı biz ettik. Çünkü belirsiz ortamda konuşmak kolay değildir. Ben konuşmaktan çekinmedim. Belki o anların harareti ve isyanıyla sesimi yükseltmiş olabilirim ama niyetimde sadece kendi evlatlarımın değil, futbol camiasının içindeki herkesin canından öte bir şey yok. Belki sesim biraz yükselmiş olabilir. Kimse kusura bakmasın. Belki benim tarafımdan o an öyle ifade edilmeliydi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri