Fatih Terim, Antalyaspor maçı ilk 11'ini belirledi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Antalyaspor mücadelesi öncesinde orta alanda Hollandalı Ryan Donk ve Tolga Ciğerci arasında kararız kaldı. 

FutbolArena Özel - Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşması kapsamında sahasında ağırlayacakları Antalyaspor mücadelesinin ilk 11'ini belirlemiş durumda.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Antalyaspor mücadelesi öncesinde orta alanda Hollandalı Ryan Donk ve Tolga Ciğerci arasında kararız kaldı.


Galatasaray'da Fatih Terim'in Antalyaspor maçı ilk 11'i


Selçuk ve Belhanda'nın, hafta içinde oynanan Konyaspor maçında ortaya koyduğu futboldan memnun kalan ve iki yıldızı ilk 11'de sahaya sürme kararı alan Fatih Terim, tek bir bölgede kararsız. Fatih Terim'in dünkü taktik antrenmanda as takımda defansif orta saha pozisyonunda Ryan Donk ve Tolga'yı dönüşümlü olarak oynattığı öğrenildi. Son kararını bugünkü taktik idmanın ardından verecek olan Fatih Terim'in, tercihini Donk'tan yana kullanması bekleniyor.

KALE CEDRİC CARRASSO'YA EMANET

Hollandalı futbolcu Ryan Donk'un özellikle hava toplarında ve defansif oyunda daha etkili olduğunu düşünen Terim'in Hollandalı oyuncuyu sahaya sürmesi bekleniyor.


Galatasaray'ın Antalyaspor karşısındaki ilk 11'i


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Antalyaspor karşısında şu ilk 11 ile çıkmayı planlıyor; Cedric Carrasso, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Ryan Donk, Selçuk, Feghouli, Rodrigues, Belhanda, Bafetimbi Gomis

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri