Falcao'da flaş gelişme! Galatasaray ve Inter'in yarışı

Galatasaray taraftarlarının büyük bir heyecanla beklediği Falcao transferinde İtalya'dan Inter de devreye girdi. Kolombiyalı golcü için yarış kızıştı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Falcao transferinde İtalya Serie A takımlarından Inter devreye girdi. Monaco'nun maaş yükünden kurtulmak için gönderme kararı aldığı Kolombiyalı golcü için Inter de devreye girdi.


Galatasaray Transfer Haberleri: Falcao Galatasaray'a geliyor mu?


Kolombiya basınındaki haberlere göre, Galatasaray hala Falcao transferi için girişimlerini sürdürürken, Inter'in de devreye girmesi sonucunda iki kulüp arasında yoğun bir rekabet yaşanıyor. Galatasaray yönetimi ise şartları sormak adına Falcao'nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Diagne'nin satılması halinde Terim'in de onay vermesi halinde Falcao'nun 2 yıllık maliyetini karşılama planı söz konusu.



PORTO DA DEVREDE

Öte yandan Porto önümüzdeki sezon Falcao'yu kadrosuna katmak isterken, Kolombiyalı golcünün yıllık 8 milyon euro olan maaşını karşılayamayacaklarını Fransız kulübüne iletti. Le10Sport'un haberine göre, Porto yönetimi şartlar bu durumda olduğundan Monaco'ya kiralama teklifinde bulundu. Porto yöneticileri ayrıca Monaco'ya, "Falcao'nun yıllık ücretini karşılayabilecek durumda değiliz. Bize kiralık gönderin. Maaşının bir bölümünü biz ödeyelim." teklifinde bulundu. Monaco cephesi ise Falcao'nun maaş yükünden kurtulmak için farklı arayışlara yönelmiş durumda. Buna rağmen Fransız ekibinin Porto'nun teklifini değerlendirmeye aldığı ifade edildi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri