Falcao oyuna girdi ve yeniden sakatlandı (Falcao'nun sakatlığı ciddi mi?)

Galatasaray'da Antalyaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Radamel Falcao, 20 dakika sonra sakatlığı nedeniyle kenara alındı.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray'da Radamel Falcao, ikinci yarıda oyuna girdiği Antalyaspor maçının 74. dakikasında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi ve soyunma odasına gitti.

Radamel Falcao'nun sakatlığında son durum



46. dakikada Galatasaray'da Radamel Falcao oyuna girdi. Ömer Bayram oyundan çıktı. Kolombiyalı futbolcu sakatlık dönüşü yeniden talihsiz anlar yaşadı. 77. dakikada sakatlanan Falcao'nun yerine bu kez Sekidika oyuna dahil oldu.

FALCAO 28 DAKİKA SAHADA KALDI

Maçın 74. dakikasında sakatlanarak kenara gelen 34 yaşındaki futbolcu, oyuna devam edemedi ve direkt soyunma odasına gitti. Golcü futbolcu, böylece 28 dakikada sahada kalmış oldu. Falcao, yerini 77. dakikada Jesse Sekidika'ya bıraktı. Kolombiyalı golcü, bu sezon 8 Süper Lig, 1 de UEFA Avrupa Ligi toplam 9 maçta oynadı ve rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

KONYASPOR MAÇINDA 3 FUTBOLCU CEZALI

Kırmızı kart gören Emre Kılınç'ın yanı sıra Marcao ve Arda Turan, Konyaspor maçı öncesi kart cezalısı durumuna düştü. Müsabakanın 55. dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem Abdulkadir Bitigen, Marcao'ya sarı kart gösterdi.

81. dakikada da bir pozisyon sonrasında Arda Turan sarı kart gördü. Sınırda bulunan Marcao ve Arda, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor müsabakasında cezasından dolayı yer alamayacak.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri