Falcao için olay sözler! "Galatasaray'a kakaladılar"

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Radamel Falcao ile ilgili olay yaratacak değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Radamel Falcao'nun uzun süreli sakatlığı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Kolombiyalı futbolcuyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.


Galatasaray Haberleri: Ahmet Çakar'dan Falcao sözleri


Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında Falcao hakkında değerlendirmelerde bulunan Çakar, "Falcao'yu G.Saray'a kakaladılar. Falcao olayında menajer, belki bazı G.Saraylı yöneticiler ve Falcao tuhaf tutumlar içerisinde. 3 yıllık garanti kontratı var, bunun bedeli milyonlarca Euro. Beyin nakli olanlar bile hayata dönerken kolu kopanları kolu dikildiğinde iyileşip tekrar işlerine güçlerine bakarken Falcao'nun sakatlığı tam bir soru işareti. Bütün bunların sorumlusu Fatih Terim'dir. Başarılarda İmparator olurken başarısızlıkta da tüm sorumluluk ondadır." dedi.

MUSTAFA CENGİZ'DEN FALCAO AÇIKLAMASI

Yıldız golcü Radamel Falcao'nun Kolombiya basınına göre takımdan ayrılacağının sorulması üzerine Mustafa Cengiz, "Türkiye basınında da başka şeyler yazılıyor. Kolombiya basını da yazabilir" diye cevap verdi. Club Brugge'da kiralık olarak oynayan golcü futbolcu Mbaye Diagne'nin devre arasında dönüp, dönmeyeceği sorusuna ise Cengiz, "Onun askerlik hizmetini tamamlaması gerek" şeklinde cevap verdi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri