Evren Turhan'dan Kulüpler Birliği'ne olay sözler! 'Tezgah güzel'

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yorumcu Evren Turhan, Kulüpler Birliği'nin Hüseyin Göçek ile Halis Özkahya hakkında aldığı kararı eleştirdi.

FutbolArena - Kulüpler Birliği Vakfı, MHK'nın Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'yı dinlendirme kararından vazgeçilmesini talep etti. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yorumcu Evren Turhan, sosyal medya hesabından yaşananlar hakkında olay sözler sarf etti.

Evren Turhan'ın Kulüpler Birliği paylaşımı


Evren Turhan paylaşımında "Şampiyonlar ligi maçı öncesi ve derbi haftası güzel bir açıklama yapmış Kulüpler Birliği tam zamanında,tezgah güzel.Hakemlerimiz geri dönsün demişler,Özlemişler,Birlik olmuşlar.Daha önce nerelerdeydiniz?" ifadelerini kullandı.

Eski Galatasaraylı yıldız Harry Kewell'dan alıntı yapan Evren Turhan, "Türkiye'de Futbol, GALATASARAY'A karşı oynanan bir oyundur" sözlerine yer verdi. Evren Turhan'ın paylaşımı sosyal medyada Galatasaray kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.


Kulüpler Birliği'nden Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya açıklaması


Kulüp Birliği, TFF'nin Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek ile ilgili aldığı dinlendirme kararına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada iki hakem hakkında verilen kararın kaldırılması talep edildi.

Galatasaray maçı sonrası yapılan hatalar nedeniyle eski hakemi dinlendirme kararı alan TFF'ye Kulüpler Birliği'nden çağrı geldi. Külüpler Birliği kararın kaldırılmaması halinde Süper Lig kulüpleri olağanüstü toplanıp ortak bir karara varılacağını belirtti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri