Erman Toroğlu'ndan Rize-Galatasaray hakemine: 'Eyyamcı!'

Erman Toroğlu, Galatasaray yönetiminin tepki gösterdiği Rizespor maçındaki hakem kararlarını yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray yönetimi, kupada oynanan Çaykur Rizespor maçında son dakikalarda Emre Akbaba'nın penaltı beklediği pozisyonla ilgili VAR'a gidilmemesine tepki göstermişti.

Müsabakanın tartışmalı pozisyonlarını A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. Erman Toroğlu, "İptal edilen golde VAR'a gidiyorsun peki Emre Akbaba'nın pozisyonunda neden gitmediniz? Bırakın bu işi." dedi.

"BU TÜR HAKEMLERİ TEMİZLEYİN"

"İptal edilen golde VAR'a gittin. Emre Akbaba'nın pozisyonunda niye VAR'a gitmedin? Hakem net görüyor. Halis Özkahya oldum olası eyyamcı hakem zaten. MHK'nın başını belaya sokacak hakemler. Suat Arslanboğa gibi hakemler MHK'nın elinde el bombası. Bunları temizleyin. Temizlemezseniz siz temizleneceksiniz.

Rizespor - Galatasaray Emre Mor'un iptal edilen golü


Galatasaray cephesi 88. dakikada Emre Akbaba'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı ve sakatlık problemi yaşadığı pozisyonda penaltı beklerken, Halis Özkahya'nın VAR'a gitmemesine büyük tepki gösterdi. Emre Akbaba bu pozisyonun ardından riske edilmedi ve yerini Adem Büyük'e bıraktı.

90+3'te Galatasaray, Emre Mor ile skoru 2-1 yaptı. Ancak Rizesporlu futbolcular golden önce faul yapıldığı yönünde itirazda bulundu. Halis Özkahya, VAR odasından gelen uyarı sonucunda pozisyonu monitörden izledi ve faul gerekçesiyle gol kararını iptal etti.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri