Eren Derdiyok Galatasaray - Porto maçında yuhalandı

Sarı kırmızılı taraftarlar Porto'nun attığı 3. golden sonra Eren Derdiyok'un ayağına her top geldiğinde ıslıkla yuhalayarak protesto etti.

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son maçında Porto ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım ilk 45 dakikayı Porto karşısında 2-1 yenik ayrılırken Eren Derdiyok'un kaçırdığı goller tribünde saç baş yoldurdu.


Galatasaray'da Eren Derdiyok'un Porto maçında kaçırdığı goller


Galatasaray'da Eren Derdiyok, Porto maçında tribünden ıslıklı protesto edildi. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek isteyen sarı kırmızılı takım, Porto ile sahasında karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikası 2-1 Porto'nun üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede Eren Derdiyok'un kaçırdığı net fırsatlar tribünde saç baş yoldurdu.

FATİH TERİM ÇILDIRDI

Eren Derdiyok'un kaçırdığı net pozisyon sonrasında Fatih Terim kenarda sinirli şekilde tepki verirken Galatasaray tribünleri de sarı kırmızılı oyuncuyu ıslıkladı. Sarı kırmızılı taraftarlar Porto'nun attığı 3. golden sonra Eren Derdiyok'un ayağına her top geldiğinde ıslıkla yuhalayarak protesto etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri