Emre Bol ile Evren Turhan arasında canlı yayında gerilim! 'Tribünlere oynuyorsun!'

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde çıkan olayların ardından PFDK cezaları açıkladı. A Spor yorumcuları Evren Turhan ile Emre Bol arasında kısa süreli gerilim yaşandı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından PFDK cezaları açıklandı. Özellikle Galatasaray cephesi cezalara büyük tepki gösterirken,A Spor yorumcuları Evren Turhan ile Emre Bol arasında da canlı yayında gerilim yaşandı.


Galatasaray - Fenerbahçe PFDK kararları


Emre Bol, "PFDK, Belhanda kararı hariç çok doğru bir karar vermiştir. Ben burada Jailson ve Soldado'ya nasıl bu kadar ceza verdiniz diyerek tribüne oynamam. Keşke Belhanda'ya da ceza verilseydi. Çünkü hangi Fenerbahçeli futbolcuyla konuşsam, ortalığı geren ismin Belhanda olduğunu söylüyorlar. Herkes görüyor ama hakemler görmüyor Belhanda'yı. Belhanda nasıl yapıyorsa bu işten sıyırdı." diye konuştu.

Evren Turhan ise özellikle Donk ve Fatih Terim'e verilen cezaların ağır olduğunu söylerken, "PFDK'nın cezalarında planlı ve eylemli bir hareket olduğunu düşünüyorum." diye konuştu. Emre Bol ile Evren Turhan arasında başlayan gerilim esnasında Evren Turhan, "Siz niye Galatasaray ile uğraşıyorsunuz? Zaten her türlü algıyı yapıyorsunuz." dedikten sonra Emre Bol ise, "Tribüne oynuyorsun! Hasan Şaş'ı bile savunuyorsun. Daha ne olacak?" dedikten sonra canlı yayında kısa süreli gerilim yaşandı.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri