Emre Akbaba'nın talebi Galatasaray'ı şoke etti

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Emre Akbaba'nın talebi yönetimi şoke etti.

FutbolArena - Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba, sarı kırmızılı yönetimle temasa geçti. Oyuncunun menajerleri ile yönetim arasında yapılan görüşmede imza parasının talep edilmesi Galatasaraylı yöneticileri şoke etti.

500 BİN EURO İMZA PARASI

Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün aktardığı bilgilere göre Emre Akbaba'nın menajeri, sözleşme yenilemek için Galatasaray'dan 500 bin euro imza parası istedi. Görüşmede yaşananları aktaran Küçük, "Emre Akbaba, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak için 500 bin euro imza parası istedi. Allah'ına şükretmen gerekirken imza parası verin diyorsun. Galatasaray bu talebi reddetti. Sen Mohamed, Muslera gibi çok iyi performans ortaya koyarsın, o zaman bunu isteyebilirsin. Emre Akbaba'ya zaten şu anda talip olan kulüp var mı? Menajeri ve kendisi bu talebinde ısrarcı olursa yollar ayrılır.

Arda Turan kaptan, 4 milyon TL'ye oynuyor. Sezonun en önemli adamı Taylan Antalyalı 2,5 - 3 milyon liraya oynuyor. Bu oyuncular ses çıkarmazken senin bu oyuncuların kazandıkları yıllık ücretin bile üzerinde imza parası istemen ayıp olmuş. Emre Akbaba ile devam etmek istiyor. Karakteri ve Galatasaraylı olması açısından. Fakat Emre'ye en fazla yıllık 7-8 milyon TL teklif edilecek. Kabul ederse devam edilecek. Galatasaray imza parası gibi bir bedel ödemeyecek."

EMRE AKBABA'DAN İDDİALARA YANIT GELDİ

Emre Akbaba, hakkında çıkan söz konusu haberin ardından sosyal medyada bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"Sezon başından beri hakkımda birçok asparagas haber yapımak suretiyle taraftarın önüne atıldım, sesimi çıkarmadım. Bu haberlere bu saatten sonra sadece gülüp geçiyorum. Benim Galatasaray için maddi olarak yaptığım fedakarlıklar inanın gazetede çıkanlardan çok daha fazlası. Bu kulüp için savaşırken de iki kere ayağımı sahada bıraktım. Zamanı gelince herkes görecek kimin ne talep ettiğini. Şimdi lütfen müsaade edin de büyük hedefimize odaklanalım."

Emre Akbaba, Galatasaray'da bu sezon 19 maçta forma giyerken 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri