Emre Akbaba'nın ne zaman sahalara dönecek? Kulüp doktoru açıkladı

Galatasaray'da sakatlanan Emre Akbaba'nın durumuyla ilgili kulüp doktoru Yener İnce'den açıklama geldi. Emre Akbaba'nın sakatlığı ne kadar sürecek?

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında ayak bileği kırılan Emre Akbaba'nın sağlık durumuyla ilgili sarı kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce'den açıklama geldi. Emre Akbaba'nın sakatlık süresi, Emre Akbaba ne zaman oynar, Emre Akbaba ne zaman döner, Emre Akbaba sakatlık son durum, Emre Akbaba'nın sakatlığı gibi aramaların yanıtları haberimizde.


Galatasaray Haberleri: Emre Akbaba'nın sakatlık süresi ne kadar olacak?


GSTV'ye açıklamalarda bulunan kulüp doktoru Yener İnce, "Bu tip bir kırık için bugünden şu kadar süre yok demek çok zor. Fakat kırık zor bir kırık. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Böyle bir kırığın önce kaynamasını beklemek ve ardından rehabilitasyon ve oyuncunun performans verebileceği çalışma yapmak lazım. Bu uzun ve zorlu bir süreç. Bugünden süre vermek çok zor. Emre'nin aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Bunu aylarla ifade etmek lazım. 2 yıl oynayamayacak gibi şeyler duyuyorum ama durum o kadar vahim değil. Fakat bunu da 4-6 ayda geri dönecek olarak yorumlamamak lazım. Emre çok güçlü ve inançlı bir kardeşimiz. Biz en kısa sürede bunu da atlatmayı hedefliyoruz." dedi.

Emre Akbaba bu sezon Galatasaray'da 22 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik performans sergileyerek toplamda 7 gole direkt etki etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri