Emmanuel Eboue: "Galatasaray bana çok destek oldu"

Emmanuel Eboue, kendi ismiyle kurduğu futbol kulübü ve projeleri hakkında verdiği röportajda Galatasaray'ın da kendisine çok destek olduğunu söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Afrika'da Emmanuel Eboue Futbol kulübüyle genç çocukların gelişimi için bir eğitim merkezi kuran Emmanuel Eboue, ülke basınına röportaj verdi.

Eboue, Galatasaray için şu anda oyuncu izlemediğini fakat kulübün kendisine çok destek olduğunu ve hala yakın bağlarının olduğunu söyledi.

"EMMANUEL EBOUE FUTBOL KULÜBÜNÜ KURDUM"

Şu anda futbolcu olmak isteyen genç kardeşlerim için Emmanuel Eboue Futbol Kulübünü kurdum. Burası bir eğitim merkezi. Futbol benim hayatım. Kariyerimin sona ermesinin ardından futboldan uzaklaşmadım. Bir şekilde etkinlikte kalmam gerektiğini düşündüm.



"KULÜBÜN FAALİYETLERİ YAKINDA BAŞLAYACAK"

Kulübün faaliyetleri yakında başlayacak. İdari prosedürler aşamasındayız şu anda. Spor Bakanlığına başvurumuzu yaptık. 10-13 14-16 ve 17-19 kategorideki yaş gruplarına

"GALATASARAY İLE YAKIN BAĞLARIM VAR"

Galatasaray kulübü için oyuncu izlediğim haberleri söylentiden ibaret. Ancak Galatasaray ile yakın bağlarım. Bana kendimi iyi hissettiren, destek olan bir kulüp. Hatta kulübe projemi bile anlattım. Bana çok destek oldular.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri