Sivasspor'un Galatasaraylı yıldız için transfer harekatı

FutbolArena - Sivasspor’da transfer harekatı sürüyor. 

1
Sol beke Uğur Çiftçi’yi transfer eden, Altınordu’dan Erdoğan Yeşilyurt’u bitiren Kırmızı-Beyazlılar, 2-3 haftalık periyotta tüm takviyeleri gerçekleştirmek amacında.

2
Yiğidolar son olarak Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan Yasin Öztekin’e kanca attı.

3
Galatasaray ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunun şartları araştırılırken, önümüzdeki günlerde Yasin ve menaceriyle bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

4
Cim Bom’da son olarak 1.1 milyon Euro yıllık ücret kazanan gurbetçi futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Mecnun Otyakmaz ilgilenecek.

5 Uğur için de uğraşıyorlar
Uğur için de uğraşıyorlar
Sarı-Kırmızılı formayı terlettiği 4 sezonda 2 lig şampiyonluğu yaşayan Yasin Öztekin, geçen yıl forma giydiği 21 maçın genelinde sonradan oyuna dahil olmuştu.

6
Sivasspor, Trabzonspor’un sözleşmesini yenilemediği Uğur Demirok’la da temaslarını sürdürüyor. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...