"Bruma ilk kez Galatasaray'a karışmadı"

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Galatasaray, TT Arena’da konuk ettiği Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ederek ligde üçüncülük yarışıyla ilgili önemli bir galibiyet aldı. 

1
Maç fazlasıyla Fenerbahçe’nin önüne geçen sarı kırmızılıların takım performansını müsabakanın ardından beIN Sports yorumcusu Erman Özgür değerlendirdi.
2
Galatasaray’ın bu sezon yıldız futbolcularıyla, bireysel performansla maç kazandığını dile getiren Erman Özgür, özellikle bu sezonun genelinde hücumda Bruma’nın bireysel performansıyla Galatasaray’ın galip geldiğini fakat Osmanlıspor karşısında haftalar sonra ilk kez takım performansının öne çıktığını söyledi.
3
Erman Özgür, "Süper Lig ve UEFA maçları arasında tempo farkı var. Osmanlıspor bunları oynadıkça yoruldu ve dirençleri düştü. Rakipler de artık Osmanlıspor’u iyi analize etti.
4
Daralanda oynamaya başladılar ve Galatasaray da bugün Osmanlıspor’un silahlarına fazla geniş alan bırakmadı."
5
"Galatasaray ilk defa Bruma’nın karışmadığı bir maçı kazandı diyebilirim. Bu çok önemli. Çünkü genel olarak sürekli sarı kırmızılıların bireysel performansla kazandığını dile getirmiştik.
6
Bugün yine bireysel performanslar ön plana çıktı ama Sneijder ile Sinan Gümüş vardı sahada. Başka bireysel performanslar ön plana çıktı bu kez.

Futbolarena anasayfasından devam...