Dursun Özbek'ten sürpriz davet

Başkan Dursun Özbek, kürsüye çıkarak eleştiri yapan tüm genel kurul üyelerini Cumartesi günü kulübe çağırdı.

FutbolArena Özel - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, mali genel kurulda söz alan tüm üyelere davet verme kararı aldı.

Dursun Özbek genel kurul üyelerini TT Arena'ya davet etti


Dursun Özbek, 25 Mart 2017'de yapılan kritik toplantıda kürsüye çıkarak konuşma yapan ve kafalarındaki soru işaretlerini gündeme getirip eleştiri yapan tüm genel kurul üyelerini Cumartesi günü kulübe çağırdı.

ÜYELERE YANIT VERME FIRSATI BULAMADI

Başkan Dursun Özbek, 12 saate yakın süren toplantı nedeniyle üyelere yanıt veremediğini belirtmek, söz alan genel kurul üyelerine açıklama yapmak ve sorularını yanıtsız bırakmamak adına TT Arena Stadında davet düzenleyecek.

Bu davette Dursun Özbek, toplantıda söz alan tüm üyelerin sorularına tek tek detaylı şekilde yanıt verip Galatasaray Kulübünün son durumu hakkında bilgi verecek.

Galatasaray yönetimi Ahmet Dedehayır, Tunç Üner ve Serhat Özalemdar'ı disiplin kuruluna sevk etti


Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve yönetimini sert şekilde eleştiren isimler sürpriz şekilde Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Galatasaray etiği ve saygı çerçeveleri dışında eleştiri getirip, hakaret ve ithamlarda bulundukları gerekçesi ile Galatasaray Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, Tunç Üner ve Divan Kurulu üyesi Serhat Özalemdar disiplin kuruna sevk edildi.

SEBEBİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Üç isim de, çeşitli platformlarda yaptıkları konuşmalar, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları nedeniyle disiplin kuruluna verildi.

Ahmet Dedehayır, Tunç Üner ve Serhat Özalemdar'a Galatasaray Disiplin Kurulu tarafından yazılı ya da sözlü olarak savunma vermeleri adına davet mektubu gönderildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri