Dursun Özbek'e Beşiktaş tepkisi!

Galatasaray'da tepkilerin odak noktasındaki isim olan Başkan Dursun Özbek, bir başka tepkiyle daha karşı karşıya.

FutbolArena - Fenerbahçe'ye derbide 1-0 kaybeden Galatasaray'da tepkilerin odak noktasındaki isim olan Başkan Dursun Özbek, bir başka tepkiyle daha karşı karşıya.

Dursun Özbek'in, Cuma günü katıldığı bir televizyon programında Beşiktaşlı olduğunu söylediği eşi Mesude Özbek'i, 3 ay önce Galatasaray kulüp üyesi yaptığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televiyon kanalında Beşiktaş'ın Olympique Lyon ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını eşiyle birlikte izlediğini söyleyen Dursun Özbek'in, "Beşiktaş'ın Lyon maçında 2-1 öne geçmesinin ardından maçı 3-1, 4-1 gibi skorlarla kazanacağını düşündüm. Eşim de Beşiktaşlı, maçı da beraber izledik. İstenmeyen bir sonuç çıktı" diyerek Beşiktaş taraftarı olduğunu belirttiği eşi Mesude Özbek'i 3 ay önce Galatasaray Spor Kulübü üyesi yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray Kulübü'nün 21 Ocak 2017 tarihinde Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelere takdim edilmek üzere gerçekleşen berat töreninde, Başkan Dursun Özbek'in eşi Mesude Özbek'in de üyelik beratını almıştı.

Fenerbahçe mağlubiyetinin sonrasında sosyal medyaya yansıyan bu durum, taraftarların büyük tepkisini çekti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri