Dursun Özbek ve Mesude Özbek'ten Galatasaray'a tribünden destek

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve eşi Mesude Özbek, takıma destek vermek amacı ile Malatya şehrine gitti.

FutbolArena Özel - Galatasaray bugün saat 16:30'da Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve eşi Mesude Özbek, takıma destek vermek amacı ile Malatya şehrine gitti.


Galatasaray'a Dursun Özbek eşinden destek


Galatasaray bugün saat 16:30'da Yeni Malatyaspor deplasmanında ter dökecek. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, FutbolArena'nın dün duyurduğu gibi Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında sarı kırmızılı takıma destek vermek adına Malatya'ya gitti. Başkan Özbek, Malatya'ya eşi Mesude hanımla beraber bu sabah kafileden ayrı olarak gitti. Galatasaray başkanı Özbek, Akhisar Belediyespor maçını da eşi Mesude Hanımla beraber izlemişti.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'ler


Yeni Malatyaspor (Muhtemel): Ertaç, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Arturo Mina, Aly Cissokho, Mickael Pereira, Murat Yıldırım, Azubuike Okechukwu, Aytaç Kara, Adem Büyük, Khalid Boutaib

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Denayer, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Yasin Öztekin, Gomis


Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Canlı Skor


Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, 17 Aralık Pazar günü saat 16.30'da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek. Karşılaşma Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. 27.044 kişi kapasiteli Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray Canlı Skor

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri