Dursun Özbek: "Ne yaparsanız yapın kazanacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da kulüp başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Dursun Özbek, "Ne yaparsanız yapın, biz kazanacağız. Ve sahada kazanacağız." dedi.

"MHK BAŞKANI İSTEDİĞİ GÖRÜNTÜLERİ EKRANA GETİRİYOR"

"Kasımpaşa maçında Zaniolo'ya yapılan hareket önemli bir hareketti. Şu anda geldiğimiz noktada MHK Başkanı Lale Orta'nın görev tanımının dışına çıkarak hakem yorumcularına baskı yaptığını görüyoruz. Demek ki VAR odasında gösterilmesi gereken ya da gösterilmemesi gereken görüntüler var. MHK Başkanı kendisi istediği gibi karar veriyor. İstediği görüntüleri ekrana getiriyor."

"TFF BAŞKANI NEDEN SUSUYOR?"

"Bir kişi hem savcı hem de hakim olamaz. MHK Başkanı, hem savcı hem de hakim rolüne soyunmuştur. Bunu kabul etmiyoruz. Sayın Lale Orta, TFF'nin sözcülüğünü yapıyor. Sayın TFF Başkanı neden çekiniyorsunuz?"

"SİVAS MAÇINI DİLLERİNE DOLAMIŞLAR"

"Anlaşılması zor görüntüler var. Hakem elini kırmızıya götürürken bir anda vazgeçiyor. Bu hakem, Galatasaray'ın bir maçını rakip takım formasıyla izlerken görüntülendi. Rasciha'ya yapılan hareket Konya'da penaltı değil ama Alanya'da penaltı. Sivas maçını dillerine dolamışlar, oradan mağduriyet çıkarıyorlar."

"HERKES DİLİNİ YUTMUŞ GİBİ SUSKUN"

"Avrupa maçından sonra hocaları çıkıp Türk futbolunun değerini yerle bir edecek açıklamalar yapıyor. Herkes dilini yutmuş gibi suskun. Hiç kimseden bu konu hakkında yorum yok. Fatih Hocamız, Schalke maçından önce PFDK'ya sevkiyle ilgili açıklama yaptı diye 3 maç ceza aldı. Bunu herkese hatırlatıyorum."

"NE YAPARSANIZ YAPIN, BİZ KAZANACAĞIZ"

"Ne yaparsanız yapın, biz kazanacağız. Ve sahada kazanacağız. Adaleti, size ve sinsi oyunlarınıza rağmen getireceğiz. Utancı giden, kalbi ölmüş olanlara sesleniyorum; bizim adalet arayışımızın önünde duracak gücünüz yok."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri