Türk Telekom Stadı için olay yorum! "Cehennem değil Disneyland gibi"
FutbolArena - Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Östersunds elenmesinin yankıları İsveç’te sürüyor.
1

Karşılaşma öncesinde Östersunds’un ligde son olarak karşılaştığı Djurgarden’in futbolcusu Elliot Kack yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Ostersunds’un hızlı hücumlarına dikkat etmeli." diye konuşurken, her şeye rağmen favorinin sarı kırmızılılar olduğunu söylemişti.
2

Kack rövanştaki skoru gördükten sonra şaşkınlığını gizleyemedi.
3

FutbolArena’nın derlediği haberde; Maçın skorunu gördükten sonra çok şaşırdığını dile getiren İsveçli futbolcu, "Ostersunds istekliydi ama rakip de Galatasaray.
4

UEFA Kupası kazanan bir takım. Ne olursa olsun Türk futbolunun lokomotivi.
5

Böyle bir sonucu kimse beklemiyordu. Ben 1-1’i gördükten sonra şaka mı bu?" dedim kendi kendime ifadelerini kullandı.
6

Östersunds futbolcusu Brwan Nouri Türk Telekom Stadı’ndaki atmosfer için, "Bize Cehenneme hoşgeldin dediler.
7

Ancak yaşadığım hayat dolayısıyla öyle şeyler gördüm ki, benim için burası cehennem değil, Disneyland gibiydi." ifadelerini kullandı.
8

Nouri penaltı golünde ise önce Muslera’ya baktığını ve soğukkanlı bir şekilde vuruşu gerçekleştirdiğini dile getirdi.