Denizli'de hakem kararları! "Babel kırmızı mı görmeliydi?"

Denizlispor - Galatasaray maçının ilk yarısında Abdülkadir Bitigen'in kararları hakkında hakem yorumcuları ne söyledi?

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 1. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında sarı kırmızılılar Selçuk İnan ile penaltı kaçırırken, Marcao ikinci sarıdan 43. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Denizlispor - Galatasaray hakem kararları


Öte yandan Denizlispor - Galatasaray maçının ilk yarısında yorumcular hakem kararlarını yorumlarken, Erman Toroğlu A Spor'da penaltının ve Marcao'nun gördüğü kırmızı kartın doğru olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen ise NTV'de aynı şekilde penaltı ve Marcao'nun kırmızı kart kararlarının doğru olduğunu söylerken Babel'in de kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Rıdvan Dilmen, "Hakem Babel'i ikinci sarı karttan atmalıydı. Tekrarını vermedi. Ben internetten izledim. Barajda çıktı. Elle oynama vardı. Hakem dağıldı zaten." diye konuştu.

SELÇUK İNAN 3. KEZ PENALTI KAÇIRDI

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Denizlispor maçının ilk yarısında penaltı vuruşundan yararlanamadı. Tecrübeli futbolcu kariyerinde daha önce Rizespor ve Tokatspor ile oynanan kupa maçlarında penaltı kaçırmıştı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri