Demba Ba Galatasaray'dan telefon bekliyor! Sözleşme şartları

Demba Ba Galatasaray transferinin perde arkasına FutbolArena ulaştı. Sözleşme şartları dahi hazır ancak Demba Ba artık Galatasaray'dan telefon bekliyor.

FutbolArena Özel - Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında Demba Ba Çin'den ayrılıp Galatasaray'a imza atmak isteyen Demba Ba artık bir telefon uzaklıkta...Ara transfer dönemimde kadrosuna 1 değil iki santrafor birden katmak isteyen Galatasaray'ın Alan'ın ardından Demba Ba'ya imza attırması bekleniyor.

Galatasaray Demba Ba'yı transfer edecek mi?


Senegalli oyuncu için Teknik Direktör Fatih Terim'in onayı bekleniyor. Demba Ba'nın ise kendisine gelen teklifleri dikkate almayıp Galatasaray'dan gelecek habere kilitlendiği ortaya çıktı.

Transfer şartları dahi hazır olan ve 6 aylığına bedelsiz olarak kiralık ve 1.3 milyon euro garanti paraya 'evet' diyen Senegalli için Teknik Direktör Fatih Terim'in onayı bekleniyor. Terim, listede öncelikli tercihlerinden olumlu yanıt alınamazsa Demba Ba'ya tamam diyecek.

DEMBA BA'DAN PAYLAŞIM

Demba Ba, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı düşünceli ve sus işareti yapan emojili paylaşım transfere yorumlandı. Galatasaray'ın 6 aylığına anlaşacağı ve 1.3 milyon euro garanti para ödeyeceği Demba Ba'nın bu paylaşımı sosyal medyada Galatasaray taraftarlarınca büyük beğeni aldı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri