Club Brugge cephesi: "Kulağımız Galatasaray'da!"

Club Brugge Teknik Direktörü Clement, Real Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Club Brugge Teknik Direktörü Clement, Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynayacakları son Real Madrid maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile üçüncülük yarışı içinde olan Club Brugge'da teknik direktör Clement, kulaklarının bir yandan PSG - Galatasaray maçında olacağını söyledi.

"KULAĞIMIZ GALATASARAY MAÇINDA"

Club Brugge Teknik Direktörü Clement yaptığı açıklamada, "Real Madrid'in durumu ne olursa olsun burası Şampiyonlar Ligi ve kazanmak için sahaya çıkacaklar. Kendimizi her türlü senaryoya hazırladık. Açık konuşmak gerekirse kulağımız bir yandan Galatasaray maçında olacak. İpler bizim elimizde olmasına rağmen, olası bir kötü senaryoda Galatasaray'ın alacağı sonuç önemli. Avrupa'da devam etmek istiyoruz." dedi.

"ZIDANE BENİ ARAYIP NASIL OYNAYACAKLARINI SÖYLEMEDİ"

Real Madrid maçı öncesi beklentilerini paylaşan Clement, "Zidane beni arayıp takımının nasıl oynayacağını anlatmadı. Biz kendimizi her sonuca ve senaryoya hazırladık. Real Madrid'in tecrübeli ve genç olarak yıldız isimleri var. Bu türm maçların havası, koşullar ne olursa olsun her zaman farklıdır." dedi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri