Cenk Ergün'den sürpriz proje girişimi

Galatasaray'da Sportif Direktörlük görevinden sezon ortasında ayrılan Cenk Ergün'den sürpriz proje

FutbolArena - Galatasaray'da sportif direktörlük görevi yapan ve mart ayında görevinden ayrılan Cenk Ergün için çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Cenk Ergün'ün çıkacağı televizyon programı


Bursaspor Kulübü ile de ismi anılan Cenk Ergün'ün 9 gün sonra başlayacak olan 2018 Dünya Kupası için program hazırlığında olduğu öğrenildi.

Cenk Ergün'ün Rusya 2018 Dünya Kupası boyunca özel bir program için teklif aldığı ve bu TV yayınında yer almayı planladığı belirtildi

Cenk Ergün kimdir?


İlkokulu Bursa'da okudu. 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünden mezun oldu. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nde yükseköğrenimini tamamladı.2000–2003 yılları arasında Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.'de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı. 2003–2006 yıları arasında Trabzonspor Sportif A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.'de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev aldı. Ergün, Mustafa Cengiz yönetiminin gelişine kadar futbol direktörü olarak görev yaptı. Cenk Ergün evli, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca biliyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri