Çağlar Şahin Akbaba kimdir? (Kaleci Çağlar kimdir?) Çağlar Şahin Akbaba transfermarkt, Çağlar Şahin Akbaba kaç yaşında? Çağlar Şahin Akbaba hangi mevkilerde oynadı?

Galatasaray'ın transfer ettiği iddia edilan kaleci Çağlar'ın kariyeri ve kim olduğu merak edilmeye başlandı. Kaleci Çağlar Şahin Akbaba kimdir? Çağlar Şahin Akbaba nereli? Çağlar Şahin Akbaba hangi mevkide oynuyor? Çağlar Şahin Akbaba kaç yaşında? Çağlar Şahin Akbaba transfermarkt bilgileri ve Çağlar Şahin Akbaba hangi takımlarda oynadı? Bu sorulara haberimizden yanıt bulabilirsiniz. 

FutbolArena - Galatasaray'ın kaleci Çağlar'ı transfer ettiği yönündeki iddiaların ardından (Karabükspor Media) sarı kırmızılı taraftarlar kaleci Çağlar'ın kim olduğunu merak etmeye başladı. Çağlar Şahin Akbaba kimdir? Çağlar Şahin Akbaba kaç yaşında? Çağlar Şahin Akbaba nereli? Çağlar Şahin Akbaba hangi mevkide oynuyor? Çağlar Şahin Akbaba hangi takımlarda oynadı? Çağlar Şahin Akbaba kariyeri ve Çağlar Şahin Akbaba'nın hayatına dair merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Çağlar Şahin Akbaba kimdir?


Çağlar Şahin Akbaba (d. 17 Mart 1995 Konak, İzmir) Türk kaleci. Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da forma giymektedir. 2013'te A takıma yükselen oyuncu 2013-14 sezonunda 3 maça çıkmıştır. 2014-15 sezonunda ise 2 maça çıkan oyuncu yaptığı kurtarışlar ile adından söz ettirmiştir. 2013-14 sezonunda A2 forması ile 11 maça çıkan oyuncu 2014-15 sezonunda ise Bucaspor U21 forması ile 1 maça çıkmıştır.

Tam adıÇağlar Şahin Akbaba
Doğum tarihi17 Mart 1995 (23 yaşında)
Doğum yeriKonak,İzmir Türkiye
Boyu1,87 m (6 ft 11⁄2 in)
MevkiiKaleci

Profesyonel kariyeri*
YıllarTakımMaç(Gol)
2012-2015Bucaspor20(0)
2015-2017→ Elazığspor (kiralık)29(0)
2017-Kardemir Karabükspor0(0)
Toplam

Çağlar Şahin Akbaba'nın kariyeri?


Peki Çağlar Şahin Akbaba daha önce hangi takımlarda oynadı? Kariyerine Bucaspor alt yapısında başlayan Çağlar Şahin Akbaba, 2015 yılında Elazığspor'da forma giydi. Çağlar Şahin Akbaba, Elazığspor'dan kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Bucaspor'a döndü ve 2017 yılında Karabükspor'a transfer oldu.

FATİH TERİM NE SÖYLEMİŞTİ?

Yerli kaleci arıyoruz. Bazı konuşmalarımız var. Genç yetenek olabilir. Haydi dediğimiz zaman kaleyi alan bir arkadaş olabilir. Ayrıca bizim de gençlerimiz var. Onları da göreceğiz.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

AYRINTILI BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri