Büyükçekmece - Galatasaray maçında tribünde olay!

Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray maçının son bölümünde protokol tribününde gergin dolu anlar yaşandı. 

FutbolArena - Galatasaray'ın, Büyükçekmece Basketbol'a 105-101 mağlup olduğu maçın son bölümünde protokol tribününde yaşanan gerilim nedeniyle oyun bir süre durdu.

Maçın bitimine 2.27 saniye kala Büyükçekmece Basketbol 98-91 öne geçtikten sonra Galatasaray yöneticileri Matt Farrell'in tribünlere yönelik hareket yaptığı yönünde maçın hakemiyle konuştular.

Oyunun durduğu esnada güvenlik güçleri tribünlerde yaşanan olayları önlemek amacıyla bir süre barikat kurdu ve bu şekilde bekledi.

Oyun bir süre dururken, hakem her iki oyuncularını kulübelerine geri gönderdi. Futbolcular bekleyiş sırasında tekrar ısındı. Maçın hakemi, Galatasaray yöneticileriyle konuştu ve ardından müsabaka tekrar başladı.

Salon: Gazanfer Bilge

Hakemler: Emin Moğulkoç, Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı

Büyükçekmece Basketbol: Olaseni 13, Anderson 33, Farrell 24, Enes Berkay Taşkıran 9, Oliver 13, Ömer Utku Al 3, Eldridge 5, Mert Celep 5, Mehmet Fırat Alemdaroğlu

Galatasaray: Motum 19, Crawford 17, Marei 12, Jackson 29, Hüseyin Göksenin Köksal 4, Barış Ermiş, Yiğit Arslan, Eray Aydoğan, Jefferson 18, Ayberk Olmaz 2

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri