Galatasaray'da Tudor'dan transfer müjdeleri

FutbolArena - Atiker Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor sonuç için mutlu olduğunu belirtti. İşte Tudor’un açıklamaları:

1
"Sonuç için mutluyuz. Diğer taraftan Adana kazanamadığı için mutlu değiliz. 2 hafta sonra tekrar sezonu açacağız. Şu anki durum bu. Bu sezondan dersler almamız lazım. "
2
"Galatasaray’ın hedefi her zaman yukarılarda olmak. Bizim de hedefimiz bu yönde. Bu durum kötü geçen bir sezonun sonucu. Oyuncular da, biz de 2 hafta tatil yapmak istemeyiz ama sonuç bu."
3
"Hoş bir durum değil ama kabul edilmesi gereken bir durum. Önümüzdeki sezonu etkilemez. Bunun için bir sebep görmüyorum"
4
"Podolski hepimizin bildiği gibi gidiyor. Aradaki tatil çok uzun değil. 2 haftalık bir zaman dilimi var. Çok yakın zamanda kimlerin bizimle olup olmayacağını duyacaksınız."
5
"Sizin ve taraftarlarımızın bildiği gibi yeni ve farklı bir takım kurmak istiyoruz. Kısa süre içinde yeni oyuncuları aramızda göreceksiniz. Herkesin bildiği gibi zamanımız yok"
6
Tudor, basın toplantı odasına girdiği anda içeride bulunan Aykut Kocaman’a önümüzdeki sezon için şans dilerken, "Neden kupayı kazandın. Bizim tatilimizden 2 hafta gitti. Şaka şaka kupayı kazandığın için tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon için de şans diliyorum" ifadelerini kullandı.
7
Tudor’un sözlerini gülerek karşılayan Kocaman da aynı şekilde Tudor’a önümüzdeki yıl için şans diledi.

Futbolarena anasayfasından devam...