Bursaspor - Galatasaray maçı bilet fiyatları (Nerede satılıyor?)

Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Bursaspor ve Galatasaray'ın mücadelesi için geri sayım başladı. Bursaspor - Galatasaray maçı bilet fiyatları ve satış noktaları haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 29. haftasında 1 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Timsah Arena'da oynanacak olan Bursaspor - Galatasaray maçının biletleri 26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 10:00 itibariyle satışa çıkıyor. Bursaspor - Galatasaray maçı bilet fiyatları ve satış noktaları haberimizde.

Bursaspor - Galatasaray maçı biletleri kaç TL?


VIP 1.BALKON: 400,00 TL

VIP 2.BALKON: 400,00 TL

BATI ALT TRİBÜN: 200,00 TL

SPOR TOTO ALT TRİBÜN: 100,00 TL

SPOR TOTO ÜST TRİBÜN: 90,00 TL

GÜNEY KALE ARKASI (TEKSAS): 50,00 TL

TOFAŞ TRİBÜNÜ : 50,00 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ:65,00 TL

Bursaspor - Galatasaray maçı biletleri satış noktaları


- Biletler Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Bilet Gişeleri, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından satılacaktır.

- N'Kolay Bursa satış noktaları www.nkolay.com.tr adresinde yayınlanmaktadır.

- Kart başına en fazla 5 adet bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 adet bilet hakkı Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tr adresinden gönderilmesi gerekmektedir.

- İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği; ev sahibi tribünlere bilet alacak kişiler için Bursaspor logolu passolig kartı olma zorunluğu vardır. Bursaspor logolu passolig kartı olmak ile ilave olarak logosuz(tff) veya diğer takım kartlarınada bilet satışı veya transferi yapılabilir. Bursaspor logolu passolig kartı olmasına rağmen aynı zamanda Galatasaray passolig kartına sahip kişilere bilet satışı sadece misafir tribünden yapılır. Ev sahibi tarafından kesinlikle bilet satışı yapılamaz.

-Engelli taraftarlarımız ve refakatçileri için ayrılmış olan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi 27.04.2017 Çarşamba günü saat 10:00 itibariyle başlayacak olup, müsabaka günü engelli yüklemesi yapılmayacaktır.

- Engelli vatandaşlarımız Passolig Kartı ve engelli kartları ile refakatçileri ise Passolig kartları ve refakatçi kartları ile Büyükşehir Belediyesi Stadyumu bilet gişelerine başvurmaları gerekmektedir.

- Passolig kart başvuru ve kart vizeleme işlemleri Passo.com.tr web sitesi üzerinden, Aktif Satış noktalarında, N'Kolay satış noktalarından ve Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ana bilet gişesinden yapılacaktır.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri