Burak Elmas'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş sorusuna yanıt

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, stadyum isim sponsorluğu için düzenlenen lansmanda açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin isim haklarıyla ilgili NEF ile anlaşma imzaladı. NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un da katıldığı lansmanda stadyumun isim hakları için 5+5 yıllık anlaşmaya imza atıldı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gündemdeki konularla ilgili soruları da yanıtladı.

"TARİHİN EN İYİ ANLAŞMALARINDAN BİRİ"

"Seçim döneminde taraftarlara sözler vermiştik. Bunları yerine getirmek için çabalıyoruz. Galatasaray tarihinin en iyi stadyum sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Anlaşmamız 5+5 yıllık. Stat isim hakkından amatör şubelerimize de bir pay gidecek. Her yıl için anlaştığımız takvim üzerinden ödemeler yapılacak."

"HİÇBİR KULÜPLE DÜŞMAN DEĞİLİZ"

"Türkiye'de insanlar pandemi nedeniyle zaten stresli. Bu ortamda camiaların kavga etmemesi lazım. Bizim bir takım konularda birlikte çalışması gerekiyor. Hiçbirimiz düşman değiliz. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu ile birlikte de görüşüyoruz ve Türk futbolunun ortak sorunları için çalışıyoruz. Biz hiç kimseyle düşman değiliz. Türk futbolu adına hep berabere çalışıyoruz."

GALATASARAY STADYUM İSİM HAKKINDAN NE KADAR KAZANACAK?

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalanmıştır.

İşbu tutarın 652.500.000 TL + KDV'si şirketimize, geri kalan 72.500.000 TL + KDV ise Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne ödenecektir.

Gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur."

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri